Andra spel

Svenska spel har förutom Europatipset även andra sportbaserade spel. Två kända är Oddset och Stryktipset. Oddset skiljer sig mot Europatipset då du själv väljer vilka matcher du vill spela på och hur många matcher. Du har odds på varje match och desto högre risk och desto fler matcher du tippar, desto mer pengar har du chans att vinna.

Stryktipset däremot fungerar precis som europatipset. Du tippar 13 matcher och hoppas att du sätter dem alla för en riktigt fin vinst.

Ett annat spel som till skillnad mot i princip alla andra av Svenska Spels spel är Viking lotto som inte går att spela online. Ska man alltså spela på Viking lotto är det spelbutiken nästa. Resultat till viking lotto går dock att hitta på internet.

Ett annat spel som varit populärt hur länge som helst är V75. Travsport när den är som bäst! Tippa vilka hästar som vinner i de 7 loppen som körs i V75. Resultat till V75 hittar ni bland annat här. Har du tippat fotboll ett tag och vill nu testa något du inte redan gjort? Testa V75 om du inte redan gjort det!

Lotto

Ett populärt spel många av oss spelat någon gång är Lotto. Svenska Spel har ett lotto som skapat många miljonärer. Det finns även väldigt stora och populära lottospel utomlands. Sajter som Multilotto.com gör det möjligt för oss svenskar att spela på dessa. Du kan rätta många av de utländska spelen på bland annat tipsresultat.nu. Två riktigt stora är Mega Millions och Powerball som båda körs borta i USA, med ofattbara summor i jackpottarna emellanåt. Chansen att vinna är dock näst intill obefintligt men miljardärer (i SEK) har skapats i dessa lotterier.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)